Додати ще одну зірку до свого відпочинку пропонує кропивничанам ПриватБанк

  • 24 трав. 2018 18:02
  • 847
    • Новина Додати ще одну зірку до свого відпочинку пропонує кропивничанам ПриватБанк Ранкове місто. Кропивницький
     
    Пекельне літнє сонце вже у травні нагадало кропивничанам про необхідність подбати про відпочинок. Аби кожен мав змогу покращити умови свого відпочинку, збільшити кількість зірок у обраному готелі чи пансіонаті, ПриватБанк рекомендує скористатись сервісом «Оплата частинами».  Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку у Кропивницькому.
     
    «Оплата частинами» - це унікальна програма ПриватБанку, яка дозволяє будь-якому клієнту, у якого є картка ПриватБанку, оплатити в момент покупки не всю вартість путівки, а лише її частину, решта суми розбивається рівними частинами.
     
    Скористатись програмою «Оплата частинами» кропивницькі туристи можуть у партнерів ПриватБанку: Xclusive Travel  (вул. В. Черновола, 43), Coral Travel (м.Кропиницький, вул. В. Чміленка, 39/14), Join Up  (м. Кропивницький, вул. В. Чміленка, 24Б), Интурист- Кировоград  (вул. Островського, 2).
     
     
    Уже сьогодні кожен може дозволити собі найкомфортнішу поїздку, а оплачувати отримане задоволення можна згодом і рівними частинами, протягом наступних 4 місяців - без додаткових відсотків чи прихованих комісій. Кредит оформляється автоматично просто біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне.
     
    «І ПриватБанк, і наша туристична агенція мають одну мету - покращити життя наших клієнтів, зробити його різнокольоровим та яскравим, тому і не дивно, що ми стали партнерами, - розповідає Катерина Стерпул, власниця туристичної агенції «Join Up». - Усе найкраще - нашим клієнтам. Унікальні сервіси ПриватБанку надають можливість усім без виключень долучитись до незрівняного світу мандрівок. Ніщо не приносить такого задоволення, як подорожі, відпочинок у горах, на березі моря чи океану. Завдяки сервісам ПриватБанку усі наші клієнти можуть здійснити нездійсненні, здавалося, мрії.  Відпочивай уже сьогодні, а оплачуй згодом».
     
    «Оплату частинами» пропонують більше 800 закладів Кіровоградщини різного напрямку - від магазинів продуктів харчування і побутової техніки до ювелірних виробів і туристичних фірм.
     
    В Кіровоградській області з початку року за програмами «Миттєва розстрочка» і «Оплата частинами» було здійснено більше 5 тис. покупок на загальну суму у 23 млн грн.
     
    ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну!