На вуличному бібліофестивалі рятувальники закликали молодь до здорового способу життя

  • 24 трав. 2018 11:12
  • 896
    • Новина На вуличному бібліофестивалі рятувальники закликали молодь до здорового способу життя Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому рятувальники навчали правилам безпеки життєдіяльності учасників бібліотечного фестивалю. Про це повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області. 
     
    23 травня на вулиці В.Перспективній пройшов вуличний бібліофестиваль, організований колективом обласної наукової бібліотеки Чижевського.
    У рамках фестивалю крім презентацій української сучасної літератури, творчих майстерень, патріотичних акцій та квестів була представлена локація Служби порятунку з метою поширення серед мешканців Кропивницького інформації про безпеку життєдіяльності та підтримання здорового способу життя.
     
     
    Рятувальники представили експонати виїзної пожежно-технічної виставки-музею та навчали порядку дій у різних надзвичайних ситуаціях. 
    Зокрема серед музейних експонатів, представлених на фестивалі, є красномовні свідчення людської недбалості або необережності, які були зібрані безпосередньо з місць пожежі. Сапер Управління ДСНС в області розповів, які боєприпаси часів ІІ Світової війни можна випадково знайти на території області та як при цьому поводитись, щоб не травмуватись або не загинути. Відвідувачі мали змогу ознайомитись зі зразками друкованої продукції, яку працівники Служби порятунку використовують для проведення просвітницької роботи серед населення.
     
     
    Локація Служби порятунку не залишилась поза увагою відвідувачів та учасників фестивалю, тож, сподіваємось, у місті побільшає прихильників безпечної життєдіяльності, для яких очевидною є важливість неухильного дотримання правил безпеки у повсякденному житті.
     
     
    Нагадаємо: Хто ще не долучився до благодійного марафону?