"Кіровоградтепло" нагадує кропивничанам про заборгованість

  • 23 трав. 2018 17:01
  • 876
    • Новина «Кіровоградтепло» нагадує кропивничанам про заборгованість Ранкове місто. Кропивницький
     
     Шановні споживачі ДП "Кіровоградтепло" ТОВ "ЦНТІ УНГА"!
     
            Підприємство провело остаточну звірку нарахувань і розрахунків за надані послуги теплопостачання споживачів підприємства з урахуванням відомостей, наданих управліннями праці та соціального захисту населення Фортечної та Подільської районних у м. Кропивницькому рад щодо перерахунків користувачам субсидій за опалювальний період 2017/2018 року. 
     
            Станом на 23.05.2018 року заборгованість населення за надані послуги з централізованого опалення становить понад 60 млн. грн. (для порівняння: заборгованість в аналогічному періоді 2017 року складала 48,4 млн. грн.)
     
         Звертаємось до вас із наполегливим проханням - терміново погасіть заборгованість за послуги з централізованого опалення!
     
         У міжопалювальний період підприємство проводить комплекс заходів по підготовці теплового господарства до нового опалювального сезону, модернізації та ремонту устаткування та обладнання для забезпечення безаварійної роботи підприємства у зимовий період.
     
          Але для своєчасного початку опалювального сезону підприємство повинно отримати номінації на постачання природного газу  і необхідною умовою для цього є досягнення рівня розрахунків споживачів на рівні 90%.
     
          Запрошуємо споживачів до абонентного відділу підприємства звірити стан розрахунків та оплатити наявну заборгованість за послуги з теплопостачання безпосередньо у  касі абонентного відділу підприємства без утримання комісійного збору.
     
         У міжопалювальний період прийом громадян абонентним відділом підприємства здійснюється у режимі повного робочого тижня за адресою: вул. Гришина (Кутузова) 23/16 (2-й поверх). Телефони для довідок: 56-15-02, 56-15-1
     
        Пам’ятайте! Добровільне погашення заборгованості за послуги теплопостачання – можливість уникнути її примусового стягнення.
     
           Споживачі, які мають значну заборгованість за надані послуги централізованого теплопостачання та не можуть її погасити одразу у зв’язку із важким матеріальним становищем, можуть звернутися до підприємства з метою укладання  договору реструктуризації суми заборгованості за послуги з централізованого теплопостачання. Це дасть можливість зберегти право на отримання субсидій на послуги теплопостачання, погасити вказану суму в добровільному порядку, попередити стягнення  боргу в судовому та примусовому порядку. Скористайтесь цією можливістю - адже по відношенню до злісних неплатників юридичною службою підприємства активізована робота по примусовому стягненню заборгованості на підставі судових рішень.
     
          Споживачам, які згідно з укладеними договорами реструктуризації заборгованості мали право на розстрочення платежів на послуги теплопостачання, нагадуємо про необхідність дотримання платіжної дисципліни щодо обов’язкової сплати у літній період нарахувань за послуги з теплопостачання, надані в опалювальний період.  
     
            Ознайомитися із списком квартир, за якими рахується заборгованість за послуги теплопостачання, можна на нашому сайті. 
     
    Нагадаємо:  У Кропивницькому величезним фонтаном б’є вода з-під землі (ВІДЕО)