Хто ще не долучився до благодійного марафону?

  • 23 трав. 2018 14:00
  • 1024
    • Новина Хто ще не долучився до благодійного марафону? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Команда Kro Run Club запрошує пробігти центральними вулицями Кропивницького, набережної річки Інгул та приєднатися до бігового руху міста. Про це повідомляють організатори.
     
     Благодійний забіг 1,8 км - це можливість змінити світ, допомогаючи іншим.  4,5 км - для тих, хто тільки почав ставити собі амбітні цілі. 10 км  - якщо ти невпинно тренуєшся і готовий до нових звершень. 21,097 км - ти справжній герой, тебе не спинити! На фініші тебе чекатиме дизайнерська медаль (оплачується додатково) і фінішне фото на пам'ять. Для найменших бігунів - безкоштовні дитячі забіги. На території стартового містечка відбуватиметься розважальна програма з майстер-класами та активними розвагами для всіх.
     
    Приймай рішення, плануй, дій і побігли з нами. Kropyvnytskyi Half Marathon 2018 – це синергія спортсменів та любителів бігу на різні дистанції, глядачів та жителів міста. Приєднуйтесь та пориньте у бігову подію міста! 
     
    Призовий фонд "Kropyvnickyi Half Marathon", що стартує вже найближчої неділі о 8:30, – понад 15 000 гривень. Про це під час прес-конференції повідомив організатор "Kropyvnickyi Half Marathon" Іван Поліщук.
     
    Для участі зареєструвались вже 149 бігунів з одинадцяти міст України. Організатори акції підготували для учасників дизайнерські медалі та футболки.
     
    Маршрути дистанцій Кропивницького полупівмарафона:
    - 1,8 км "Миля добра";
    - 4,5 км;
    - 10 км;
    - 21 км.
     
     
     
    Нагадаємо: Посол ЄС зіграв у футбол з дітьми Київщини