У Кропивницькому компанія п’яних друзів напала на поліцейського

  • 22 трав. 2018 13:28
  • 1163
    • Новина У Кропивницькому компанія п’яних друзів напала на поліцейського Ранкове місто. Кропивницький
     
    Водій у стані сп'яніння наніс тілесні ушкодження інспектору патрульної поліції Кропивницького.
     
    20 травня близько 3-ї години ночі на службовий планшет патрульним надійшло повідомлення про те, що з ресторану по вулиці Велика Перспективна рушає автомобіль RANGE ROVER, водій якого перебуває в стані сп’яніння. Про це у ФБ повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Екіпаж патрульних зупинив вказане авто по вулиці Чміленка. З автомобіля вийшло шестеро осіб з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Спочатку вони намагались провокувати працівників поліції, потім зачинили авто і почали втікати з місця пригоди.
     
    Під час спроби затримати водія один з його товаришів наніс інспектору тілесні ушкодження.
    Після чого інші п’ятеро осіб кинулися в бік поліцейського, тому останній дістав табельну вогнепальну зброю та стрільнув угору для виклику допоміжних сил. В результаті  нападника та водія затримали. На місце події викликано швидку медичну допомогу та слідчо-оперативну групу. 
    Нa водія був склaдений протокол по ч. 1 ст. 130 КУпАП зa керувaння aвтомобілем у стaні сп'яніння.
     
    Попередній діагноз інспектора патрульної поліції – ушиблена рана тімяної частини голови.
     
    Вчора, 21 травня, о 14-ій годині кривднику вручено повідомлення про підозру. Відповідно до ч. 2 ст. 345 ККУ умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням службових обов'язків карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.
     
    Нагадаємо: Кропивницькі патрульні звітують за минулий тиждень