ПриватБанк та ОКВП “Дніпро-Кіровоград” створюють комфортні умови для кожного клієнта

  • 22 трав. 2018 12:06
  • 802
    • Новина ПриватБанк та ОКВП “Дніпро-Кіровоград” створюють комфортні умови для кожного клієнта Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кропивничани отримали можливість розраховуватись за послуги обласного комунального виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград» безпосередньо у центрах обслуговування клієнтів підприємства. Про це повідомляє прес-служба ПриватБанку у Кропивницькому
     
    У центрах за адресами:  Знам’янка, вул. Героїв Крут, 56, м. Олександрія, вулиця Першотравнева, 16, м. Світловодськ вулиця Заводська, 5а, Маловисківський р-н, селище Смоліне, вулиця Козакова, 39 та  Кропивницький, вулиця Івана Похитонова, 1А встановлено POS-термінали ПриватБанку. Відтепер за послуги водопостачання та водовідведенння чи за заборгованість опісля звірки оплат і перерахунків можна розрахуватись безпосередньо на підприємстві.
     
    Вже давно всі переконались у зручності безготівкових розрахунків. Банківська картка не лише убезпечує від крадіжок готівки, але й позбавляє від постійних проблем з нестачею дріб’язку для решти тощо. У разі відсутності необхідної суми для сплати боргу завжди можна скористатись кредитним лімітом з пільговим безвідсотковим періодом та можливістю оплачувати комунальні послуги без комісії.
     
    «Співпраця нашого комунально-виробничого підприємства з ПриватБанком дає позитивні результати, - розповідає Роман Ілик, генеральний директор обласного комунально-виробничого підприємства «Дніпро-Кіровоград». - Завдячуючи ПриватБанку наші клієнти мають широкий спектр можливостей оплати за споживання води: і у відділеннях, і у терміналах самообслуговування, і в Приват24, і на нашому сайті. Усе - задля зручності клієнтів. А нещодавно ПриватБанк запропонував нам запровадити сервіс оплати безпосередньо у наших центрах обслуговування клієнтів. Така послуга дасть змогу усім нашим клієнтам оплачувати послуги швидко, зручно, легко».
     
    «Ми пропонуємо нашим клієнтам-юридичним особам  не лише послуги еквайрингу - встановлення терміналів для безготівкових розрахунків, - розповідає Олена Стоян, керівник напрямку «Еквайринг» Кіровоградської філії ПриватБанку. - З нашими терміналами підприємці отримують і можливість користування Приват24 для бізнесу . Завдяки «Розумним випискам» власники підприємств можуть в режимі онлайн відслідковувати корисну інформацію: про середній чек при розрахунках, частку клієнтів ПриватБанку та інших банківських установ, визначати середній вік покупців чи навіть стать. Така аналітика дає можливість бізнесу визначити пріоритети для маркетингу та розвитку. А ще - це наші унікальні програми «Оплата частинами” та «Миттєва розстрочка».