Понад тисячу учасників взяли участь у кропивницькому Святі Морозива “100% вражень”

  • 21 трав. 2018 16:50
  • 1856
    • Новина Понад тисячу учасників взяли участь у кропивницькому Святі Морозива “100% вражень” Ранкове місто. Кропивницький

     

    На території Кропивницького Дендропарку вчора відбулось Свято Морозива під назвою “100% вражень”, до якого долучилося понад тисячу учасників. Організатор дійства - ПАТ “Житомирський маслозавод”.

    Парк вчора був поділений на кілька локацій. Кожна локація включала в себе конкурси, естафети, показові виступи, змагання, квести та ігри. Діти могли безкоштовно навчитися робити зачіску, плести браслети з резинок, отримати малюнок на обличчі від професійних майстрів та навчитися малювати. Під головною сценою Свята відвідувачі заходу, взявши участь в танцювальних та співочих конкурсах, виграли багато цінних подарунків, а також цілі ящики морозива від компанії “Рудь”.

    На згадку про Свято діти разом з дорослими охоче фотографувалися біля фотолокацій та з головними героями заходу - Маняшою та Пустунчиком.

    За словами провідного маркетолога компанії “Рудь” Тетяни Хомяк, цього року у Кропивницькому Свято Морозива проводиться з особливим розмахом.

     

    - Ми доклали всіх можливих зусиль, щоб кожен гість свята отримав мегазадоволення та 100% вражень. Розширено соціальну складову проекту, розроблено нові активності, збільшено загальну кількість розваг. Сподіваюсь, що кожна родина, яка завітала сьогодні на захід в Кропивницькому, змогла відчути себе одним цілим. Адже найголовніше, чому ми приділяємо увагу на Святі Морозива – родинна участь, дружнє єднання, взаєморозуміння. Вдячні кожному, хто сьогодні прийшов, кожному споживачеві за довіру та лояльність до компанії.

    Більше подробиць про Свято дивіться за посиланням svyato.rud.ua

    Довідка:

    Публічне акціонерне товариство «Житомирський маслозавод» — компанія «Рудь» — лідер серед українських виробників морозива. Щоденно компанія «Рудь» переробляє 300 тонн молока. Ключовий продукт компанії — морозиво: його за добу виготовляється близько 150 тонн. Досягти таких показників стало можливо завдяки високоефективному обладнанню, унікальному для України.

    Компанія «Рудь» має власну сировинну базу і приділяє особливу увагу параметрам сировини, що надходить для переробки. Підприємство здійснює максимальний контроль якості як на стадії заготівлі молока, так і на виробництві.

    У вересні 2014 року компанія успішно пройшла перевірку Місії Європейського Союзу щодо стандартів якості українських молочних продуктів. «Рудь» — єдиний виробник морозива в Україні, який пройшов аудит Європейської комісії щодо постачання продукції у країни Євросоюзу.

    Визнаний бренд морозива компанії «Рудь» — «100% морозиво» — пройшов незалежну перевірку у семи лабораторіях Європи та отримав «Добрий знак». Ця відзнака засвідчує, що продукт відповідає як українським, так і європейським вимогам за показниками якості та безпеки.

    Підтвердження європейського підходу компанії «Рудь» до якості продукції — «Ескімос-Organic»: перше органічне морозиво в Україні і на всьому пострадянському просторі. Продукт має європейський сертифікат «Органік Стандарт UA-BIO-108»: це означає, що він виготовлений відповідно до всіх вимог Закону Євросоюзу про органічне виробництво.