Уляна Супрун перевірила хід медичної реформи в Кропивницькому

  • 21 трав. 2018 14:40
  • 1032
    • Новина Уляна Супрун перевірила хід медичної реформи в Кропивницькому Ранкове місто. Кропивницький
     
    В.о Міністра охорони здоров'я Уляна Супрун побувала з візитом у Кропивницькому. Про це пише сайт Управління охорони здоров’я Міської ради м. Кропивницький.
     
    Керівниця перевірила, як реалізовується медична реформа в регіоні, поспілкувалась з медичними працівниками міста та журналістами.
     
    Уляна Супрун встигла відвідати в обласному центрі Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2, де найбільше підписано декларацій між пацієнтами та лікарями. Під час візиту міністерка могла спостерігати, як проходить процес підписання декларацій на живому прикладі - усю процедуру оформлення відносин з сімейним лікарем проходила молода мама з донькою. Відзначила Уляна Супрун створений міським управлінням охорони здоров'я реєстр лікарів в електронному вигляді та у вигляді альбому. Останній можна переглянути у ЦНАПі. Один примірник міністерка забрала з собою для прикладу, звернувши увагу на те, що він є дуже корисним і зручнии для пенсіонерів.
     
    "У Кропивницькому підписано близько 35 тис декларацій, що складає близько 10% від усієї кількості населення обласного центру. Це дуже гарні показники, середні у порівнянні з іншими регіонами. У Кропивницькому ми побачили, що реформа дійсно працює і в кінці року хочемо повернутись, аби переконатись у цьому", - відзначила під час спілкування з журналістами Уляна Супрун.
     
    Під час зустрічей з головними лікарями закладів, представниками обласного департаменту та міського управління охорони здоров'я міністр говорила про нинішній стан впровадження медичної реформи, отримувала зворотній зв'язок про проблеми, що виникають на місцях.