У селах Кіровоградщині часто загоряються господарчі споруди у приватному секторі (ФОТО)

  • 21 трав. 2018 16:07
  • 799
    • Новина У селах Кіровоградщині часто загоряються господарчі споруди у приватному секторі (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кіровоградській області минулої доби рятувальники приборкали три пожежі будівель господарчого призначення. Про це повідомляє Управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    За добу, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області приборкали три пожежі на територіях приватних домоволодінь.
     
     
    Так, 19 травня о 10:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Лесі Українки в Олександрівці. Як з’ясувалось, на території приватного домоволодіння загорілось 20 м2 покрівлі господарчої споруди та 100 кг сіна. Рятувальниками 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини Олександрівки та місцевої пожежної команди села Бірки пожежу було приборкано об 11:40.
     
    На вулиці Лесі Українки у селі Дмитрівка Знам’янського району о 13:33 загорілось 12 м2  господарчої споруди. Рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини  Знам’янки о 14:58 ліквідували загоряння.
     
     
    О 19:06 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Першотравневій у Світловодську, де горіло 3 м3 дров та дерев’яні двері споруди господарчого призначення на території приватного домоволодіння. Вогнеборці 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини Світловодська о 19:31 загасили пожежу.
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.