У Знам’янці «АТБ-Маркет» запропонував вакансії для безробітніх

  • 21 трав. 2018 13:36
  • 1755
    • Новина У Знам’янці «АТБ-Маркет» запропонував вакансії для безробітніх Ранкове місто. Кропивницький
     
    Понад півсотні знам'янчан узяли участь у ярмарку вакансій найбільшої торгівельної мережі України.
        
    З метою оперативного укомплектування вільних робочих місць та вакантних посад у Знам'янському міськрайонному центрі зайнятості на замовлення товариства з обмеженою відповідальністю «АТБ-Маркет» відбувся міні-ярмарок вакансій, у якому взяли участь більше 50 шукачів роботи.
     
    У Знам'янці проводиться реконструкція мережі магазинів «АТБ»: відбувається рестайлінг торгівельної мережі, оновлюються відділи, розширюється асортимент та створюються відділи «власна випічка» та «гаряча кава». 
     
    Захід розпочався з презентації торгівельної мережі, яку провела завідуюча діючого магазину Марія Татарова. Шукачі роботи ознайомилися з наявними вакансіями та специфікою діяльності, заробітною платою, умовами праці, соціальними гарантіями, що надаються працівникам, перспективами розвитку мережі та ін.
    Представник роботодавця зазначила, що наразі потрібні продавці-консультанти, касири, пекарі, охоронники, прибиральники, укладальники-пакувальники. 
     
     
    Марія  Татарова провела з потенційними працівниками індивідуальні співбесіди та надала анкети всім бажаючим. За результатами заходу 25 осіб надали свої анкети, 5 безробітних виявили бажання безпосередньо відвідати магазин та ознайомитися з умовами праці. Дві особи з інвалідністю зараховані до кадрового резерву. 
     
    Кіровоградський обласний центр зайнятості