Молодики побили до непритомності жінку заради дешевого телефону і продуктів

  • 21 трав. 2018 11:33
  • 963
    • Новина Молодики побили до непритомності жінку заради дешевого телефону і продуктів Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Працівники поліції встановили особи зловмисників, причетних до розбійного нападу. Про це повідомляє Олександрійське відділення поліції Кіровоградської області.
     
    Ними виявилися двоє жителів Олександрійського району, 17 та 19 років. Злочинці сильно побили жінку та заволоділи її майном. За такі дії їм може загрожувати покарання – від 7 років позбавлення волі.
     
    До Олександрійського районного відділення поліції надійшло повідомлення жительки одного з сіл про те, що увечірі двоє невідомих осіб побили її, а потім забрали телефон, гроші і продукти харчування. 
     
    На місце події прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що до злочину причетні двоє односельців потерпілої. Зловмисники проникли до будинку заявниці через незачинені вхідні двері та сховалися в одній із кімнат. В цей час жінка зайшла до помешкання і лягла відпочивати.
     
    У подальшому спільники побили господиню оселі, від побоїв вона знепритомніла. Скориставшись безпорадним станом потерпілої, хлопці заволоділи її майном – мобільним телефоном, срібним ланцюжком, грошима. Після чого залишили місце злочину.
     
     
    За цим фактом триває розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Молодшого зі зловмисників затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, стосовно старшого вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Частину викраденого майна поліцейські вилучили.