Андрій Шевченко знову вийде на футбольне поле перед фіналом Ліги Чемпіонів

  • 18 трав. 2018 18:00
  • 1090
    • Новина Андрій Шевченко знову вийде на футбольне поле перед фіналом Ліги Чемпіонів Ранкове місто. Кропивницький

    Володар «Золотого м'яча» 2004 року, шестиразовий кращий футболіст України, двічі кращий бомбардир Ліги чемпіонів і чемпіонату Італії і головний тренер Національної збірної України з футболу Андрій Шевченко знову зіграє в футбол. У неділю, 20 травня, о 16:00 в Києві він візьме участь в унікальній спортивній події – благодійному матчі «Легенди футболу».

     
    На поле змагатимуться дві команди, до складу яких увійдуть відомі футболісти, ведучі телеканалу «Інтер» і звичайні телеглядачі. Участь в матчі візьмуть Владислав Ващук, Андрій Шевченко, Сергій Ребров, Андрій Воронін, Володимир Єзерський, Даріо Срна, Сергій Нагірняк, В'ячеслав Шевчук і Віталій Рева. Стати учасником матчу може будь-яка людина, який викупив один з лотів на сайті deti.inter.ua. Всі зібрані кошти підуть на придбання медобладнання для дитячого відділення Центру мікрохірургії ока.
     

     

    «У такому складі ми ще не грали, - каже Владислав Ващук. – Це унікальний випадок».
     
    Тренерами команд в благодійному матчі будуть два легендарних наставника – Анатолій Дем'яненко і Володимир Безсонов. Вони займуться підготовкою гравців і визначать позицію кожного на полі. «Ніяких піддавків не буде.
     
    - Все серйозно, – каже Анатолій Дем'яненко. – Ми сформуємо змішані за складом команди, в які увійдуть зірки футболу, телеведучі та прості вболівальники, які викупили лот. Щоб у кожної команди були рівні шанси на перемогу. Будь-який учасник аукціону «Інтер – дітям» може зіграти в одній команді з Шевченком чи Ребровим. Буде цікаво. У кожного є шанс забити гол».
     
    Разом з «Легендами футболу» на поле вийдуть відомі телеведучі. Серед них - Андрій Данилевич і Роман Кадемін. Незважаючи на те, що кожен з них активно займається спортом, з футболом вони не стикалися з дитинства. «Коли не було різних гаджетів, ми весь час проводили на футбольному полі», – згадує Андрій Данилевич. – Тепер покажемо, на що ми здатні».
     
    До речі, Андрій Данилевич разом з Владиславом Ващуком виступлять в якості капітанів команд. А Роман Кадемін в матчі «Легенди футболу» хоче зіграти в захисті. 
     
    «Спочатку мене хотіли поставити на ворота, але я з цим не згоден, – каже Роман. – Я хочу на поле! Хочу пас отримати, гол забити. У дитинстві я непогано грав у футбол. Роки, звичайно, беруть своє, але я думаю, в захисті я зіграю добре».
     
    За регламентом благодійного матчу гра буде складатися з двох таймів по 20 хвилин кожен. Звичайно, кожна команда сподівається на перемогу. Але неважливо, з яким рахунком закінчиться гра: у виграші залишиться кожен учасник цієї унікальної події.
     
    «У будь-якому випадку ми все переможемо, коли цей матч допоможе зібрати кошти на придбання медичного обладнання для дитячого відділення Центру мікрохірургії ока, – каже телеведучий Андрій Данилевич. – Коли в студію ток-шоу «Стосується кожного» приходять мами і дякують за порятунок своїх дітей, ми всі відчуваємо себе переможцями. Ми – це і команда телеканалу «Інтер», і зірки, які беруть участь в аукціоні, і футболісти, які беруть участь в благодійному матчі, і телеглядачі, які купують лоти або переводять гроші на рахунок благодійного фонду «Інтер - дітям».
     
    Шанс потрапити на унікальний матч за участю зірок футболу і ТБ є у кожного! Але кількість місць обмежена. Зараз на сайті  є п'ять різних лотів вартістю від 150 грн до 10 тисяч.
     
     
    Нагадаємо: «Зірка» й «Карпати» забили по голу