Жительку Кіровоградщини арештували у столиці за сутенерство (ФОТО)

  • 18 трав. 2018 14:36
  • 1240
    • Новина Жительку Кіровоградщини арештували у столиці за сутенерство (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Києві правоохоронці викрили причетність посадовця до сутенерства, про це повідомляє сайт Національна поліція Київ  
     
    Поліцейським стало відомо про незаконний бізнес із надання інтимних послуг, який організували держслужбовець зі своєю знайомою. Тепер їм загрожує до семи років позбавлення волі.
     
    Співробітники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП у м. Києві разом із Київською місцевою прокуратурою №1 у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, припинили діяльність злочинної групи.
     
    Координував діяльність та отримував гроші 36-річний посадовець, а допомагала йому 42-річна уродженка Кіровоградської області. Вона шукала та вербувала дівчат, які зустрічалися з клієнтами. Оголошення про послуги розміщували у мережі Інтернет.
     
     
    Як встановили правоохоронці, обслуговували чоловіків дівчата в орендованих квартирах. Також вони виїжджали на виклики, за що брали відповідну плату – 1 500 гривень за годину «дорослих» розваг.
     
    У рамках кримінального провадження поліція провела обшуки у помешканнях, де надавалися сексуальні послуги. Звідти вилучили речові докази: гроші, мобільні телефони, системні блоки, банківські картки тощо.
     
    Організаторам групи оголошено про підозру. Їм загрожує до семи років позбавлення волі.