Як переселенка знайшла роботу за допомогою служби зайнятості

  • 18 трав. 2018 14:31
  • 837
    • Новина Як переселенка знайшла роботу за допомогою служби зайнятості Ранкове місто. Кропивницький
    Змінити мегаполіс на село: на Олександрійщині переселенка знайшла роботу за допомогою служби зайнятості
      
       Не зважаючи на молодий вік, Анастасія вже пережила достатньо випробувань. Найтяжчим з них був вимушений переїзд з рідного Донецька. Ще б пак, адже на її рідній землі ще й досі тривають бойові дії.
    Тож молода жінка вирішила не наражати на небезпеку ні себе, ні своїх дітей і переїхала до родичів на Олександрійщину, в село Протопопівка.
      
     «Звичайно, різниця між мегаполісом і сільською місцевістю була колосальною. Роботи в селі не було, до міста добиратися незручно і дорого, та ще й дітей до садочка треба було водити. Тому питання про працевлаштування в Олександрії не розглядалось», – згадує пані Анастасія.
     
       Але згодом з'явилася вакансія і за місцем проживання: до одного із місцевих кафе був потрібен офіціант. Хоча робота у сфері обслуговування була для Анастасії зовсім незнайомою та ще й працювати треба до пізнього вечора, але все ж молода жінка вирішила спробувати.
     
     Після співбесіди з роботодавцем Анастасія залишилась задоволена умовами праці тому вирішила негайно ж приступати роботи і наразі є офіційно працевлаштованою.
     
    О. Самусенко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу організації працевлаштування населення Олександрійського міськрайонного центру зайнятості.
     
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині забезпечили роботою сім тисяч безробітних