На Кіровоградщині затримали любителя "чаю з канабісу"

  • 17 трав. 2018 16:36
  • 704
    • Новина На Кіровоградщині затримали любителя «чаю з канабісу» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Поліцейські виявили у жителя іншої області наркотичні речовини. Про це повідомляє Олександрівське відділення поліції 
     
    В Олександрівському районі група реагування патрульної поліції зупинила авто під керуванням 35-річного мешканця Черкащини за порушення правил дорожнього руху. Як з’ясувалося, водій причетний ще й до зберігання нарковмісних рослин. 
     
    У ході складання адміністративних матеріалів працівники поліції провели огляд автомобіля, де у салоні серед особистих речей чоловіка виявили кілька паперових згортків із канабісом.
    Вилучене направлено на проведення експертизи. За поясненням громадянина, рослину він зібрав для вживання «чаю», - розповів т.в.о. начальника Олександрівського відділення поліції Іван Задорожний.
     
     
    За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру та обрання міри запобіжного заходу. 
     
    Досудове розслідування триває. Максимальна міра покарання, передбачена санкцією статті, – до трьох років позбавлення волі.
     
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині чоловік зберігав у веранді набої та гранати