На Кіровоградщині чоловік зберігав у веранді набої та гранати

  • 16 трав. 2018 13:28
  • 896
    • Новина На Кіровоградщині чоловік зберігав у веранді набої та гранати Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівники поліції викрили громадянина, який зберігав у помешканні набої та гранати. Про це повідомляє Знам’янський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    За поясненням чоловіка, їх він знайшов поблизу водойми та не мав наміру використовувати за призначенням. Поліцейські перевіряють правдивість слів особи.
    Під час профілактичних заходів "Зброя та вибухівка" поліцейські провели обшук будинку жителя одного з населених пунктів Знам’янського району. У результаті у веранді помешкання на підлозі в поліетиленовому пакеті знайшли кілька набоїв калібру 7,62 мм, а також три гранати «Ф-1» без запалів та маркувань.
     
    Як пояснив власник будинку, дані предмети він знайшов біля водоймища в населеному пункті, коли випасав худобу. Боєприпаси вилучили та направили на дослідження, - повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький.
     
    За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.  
    Санкцією статі передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на від трьох до семи років.
     
    Нагадаємо:  Молодик поцупив зі школи монітор