На Кіровоградщині молодик поцупив зі школи монітор

  • 16 трав. 2018 12:02
  • 844
    • Новина На Кіровоградщині молодик поцупив зі школи монітор Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівники поліції встановили особу зловмисника, який викрав техніку з навчального закладу. Про це повідомляє Світловодський відділ поліції.
     
    Своїми протиправними діями чоловік завдав матеріальної шкоди у розмірі близько 5 тисяч гривень. За скоєне злодію загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі. 
     
    «До Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий зі школи вкрав монітор до комп’ютера та багатофункціонального принтера.
     
    Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 25-річний місцевий житель, який раніше вже притягувався до відповідальності за крадіжки. Цього разу чоловік шляхом підбору ключа проник до приміщення одного з робочих кабінетів у навчальному закладі, звідки виніс техніку. Викрадене майно продав за 700 гривень», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.
     
    За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Викрадене поліцейські вилучили. 
     
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині чолов’яга хотів здати боєприпаси на металобрухт