Тротуар в центрі Кропивницького захопила та пошкодила мати колишнього податківця (ФОТО)

  • 15 трав. 2018 11:41
  • 1720
    • Новина Тротуар в центрі Кропивницького захопила та пошкодила мати колишнього податківця (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні на місце будівництва на вулицях Шевченка та Михайлівської, де відбулося незаконне самозахоплення і пошкодження міського тротуару, прибули працівники ДАБІ, спецінспекції, журналісти та патрульна поліція. Мета – зустрітися з забудовниками.
     
    За інформацією керівника спецінспекції Андрія Максюти, ділянка, де проходить будівництво, належить матері колишнього керівника відділу по боротьбі з корупцією Кіровоградської обласної податкової інспекції. Також їй належить і приміщення бані «Михайлівська», яка знаходиться вулицею вище від місця забудови. 
     
     
     
     
    Не виявивши власників територій на місці самозахоплення, присутні вирушили до бані, але на місці відповідального за будівництво також не виявили. 
     
    Андрій Максюта додав, що сьогодні на адмінкомісії буде розглядатися протокол про порушення правил благоустрою на цій ділянці. Забудовник має відповісти за пошкодження тротуару та за самозахоплення тротуару.
     
    Світлана Барвінок
     
     
    Нагадаємо: Родичі податківця – за чисте повітря