На Кіровоградщині з медзакладу молодик вкрав ноутбук

  • 15 трав. 2018 13:05
  • 796
    • Новина На Кіровоградщині з медзакладу молодик вкрав ноутбук Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівники поліції встановили особу зловмисника, який вчинив крадіжку з медичної установи. Про це повідомляє Про це повідомляє Гайворонський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    Ним виявився раніше судимий 24-річний житель міста Гайворон. Чоловік викрав із приміщення закладу комп’ютерну техніку та електроінструменти. За скоєне особі загрожує до 6 років позбавлення волі. До відділу поліції надійшло повідомлення про те, що з місцевого центру медико-санітарної допомоги вкрали ноутбук та різноманітне електрообладнання господарського призначення. 
     
     
    У ході проведення розшукових заходів працівники поліції встановили особу крадія. Ним виявився місцевий житель, який вже притягувався до відповідальності за вчинення злочинів подібного характеру. 
     
    Зловмисник пошкодив двері у приміщенні медичної установи, зайшов всередину та викрав майно. Нині чоловіку повідомлено про підозру і вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Частину викраденого правоохоронці вилучили.
     
    Досудове розслідування триває, поліцейські перевіряють причетність громадянина до вчинення інших кримінальних правопорушень. 
     
    Злодію загрожує покарання, передбачене ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
     
     
    Нагадаємо: Кропивницькі патрульні вночі затримали чоловіків з наркотиками і зброєю (ФОТО)