Родичі податківця – за чисте повітря

  • 14 трав. 2018 15:32
  • 1225
    • Новина Родичі податківця – за чисте повітря Ранкове місто. Кропивницький
     
    Дружина, брат та батько інспектора-фіскала з Одещини придбали авто на електриці. 
    Люксові електрокари Tesla купили родичі головного інспектора ГУ ДФС в Одеській області Василя Тарараки. Та і сам інспектор придбав авто на електриці. 
     
    Згідно з декларацією податківця, у 2017 році його дружина Ганна придбала автомобіль Tesla Model S. Сам Василь Тарарака того ж року став власником електромобіля Nissan Leaf. Обидві покупки їм згідно з декларацією обійшлися у трохи більше ніж 800 тисяч гривень, хоча вартість самої лише Tesla на вторинному ринку складає від 45 до 60 тисяч доларів, що перевищує мільйон гривень.   
     
     
    За інформацією з відкритого реєстру МВС, у березні цього року в батька фіскала Валерія Тарараки з’явився електрокросовер Tesla Model X. Того ж дня його брат Сергій теж оформив у власність ще одну Tesla Model S. Сергій Тарарака є депутатом Барабойської сільської ради Овідіопольського району Одеської області, а раніше також працював у органах Державної фіскальної служби. Протягом десяти днів від дня купівлі авто він мав подати декларацію про суттєві зміни у майновому стані, але цього не зробив.
     
    Підготовлено ГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «Декларації».
     
    Нагадаємо: Слідчий Нацполіції орендує квартиру на околиці, а його тесть – купив дві у елітному будинку