Сім’ям, які не можуть придбати автономку, в міській раді хочуть купити обігрівачі

  • 14 трав. 2018 13:13
  • 1027
    • Новина Сім’ям, які не можуть придбати автономку, в міській раді хочуть купити обігрівачі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Малозабезпеченим сім’ям, які не можуть виплатити 15% для встановлення автономок за програмою “Досупне тепло”, в міській раді Кропивницького планують купити обігрівачі.
     
    Такі зміни до програми запланували в міській раді заступник міського голови Кропивницького Олександр Мосін та очільник ЖКГ міста Віктор Кухаренко. Про це вони повідомили під час наради з керівниками комунальних підприємств.
     
    Зазначимо, відповідно до програми «Доступне тепло», від теплопостачання у Кропивницькому планують відключити 96 будинків, в яких залишилися поодинокі квартири, підключені до центрального опалення. Мешканцям відключених квартир міська рада пропонує перейти на автономне опалення та за рахунок міського бюджету сплачує половину суми. 35% вартості погасять за рахунок коштів спільного проекту НАК «Нафтогаз Україна» та Європейського банку реконструкції та розвитку.
     
    «У Кропивницькому є квартири, власники яких не мають коштів і на виплату тих 15% на газове обладнання. В зв’язку з цим прошу внести зміни, відповідно до яких за рахунок міського бюджету відбудеться встановлення електричного опалення», - сказав Олекснадр Мосін.
     
    Світлана Барвінок