На Кіровоградщині молодик ледь не вбив 49-річну жінку

  • 14 трав. 2018 13:09
  • 737
    • Новина На Кіровоградщині молодик ледь не вбив 49-річну жінку Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівники поліції повідомили підозру жителю Кіровоградщини у замаху на вбивство. Чоловік завдав ножового поранення 49-річній жительці Олександрії, ледь не позбавивши її життя. Про це повідоляє Олександрійський відділ поліції. 
     
    За вчинене йому може загрожувати покарання – від 7 років ув’язнення.
    Повідомлення про подію надійшло до Олександрійського відділу поліції від родича потерпілої. Правоохоронці негайно виїхали на місце пригоди.
     
    Прибувши за вказаною адресою, поліцейські з’ясували, що потерпілу з тілесними ушкодженнями доставлено до реанімаційного відділення міської лікарні. 
     
    У ході першочергових слідчо-розшукових заходів було встановлено причетність до кримінального правопорушення 18-річного колишнього співмешканця родички потерпілої. 
    Хлопець поранив жінку ножем, після чого втік. Його місцезнаходження поліцейські встановили. У даний час особі вже повідомлено про підозру», - розповів начальник Олександрійського відділу поліції Володимир Горяний.
     
    Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України, триває.
    Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.