«Зірка» й «Карпати» забили по голу

  • 14 трав. 2018 12:08
  • 967
    • Новина «Зірка» й «Карпати» забили по голу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Поєдинок кропивницької «Зірки» зі львівськими «Карпатами», що відбувся минулої суботи в Кропивницькому, для обох команд був важливим з огляду на убезпечення від перехідних ігор. Нашим землякам потрібна була лише перемога, але вони змогли здобути тільки одне очко, забивши разом з гостями по голу.
     
    Початок гри був за львів’янами, яких у цьому матчі задовольняла й нічия, але ті налаштувалися на перемогу. Вони, зокрема, мали стовідсотковий шанс забити, але Євген Паст після удару головою львів’янина Назара Вербного із шести метрів зміг перевести м'яч вище воріт. Після цього вже й кропивничани заграли активніше. І врешті-решт на 39-й хвилині гри після передачі вздовж воріт львів’ян кропивничанина Дмитра Білонога його товариш по команді Сергій Петров зумів перевести м’яч у ворота — 1:0. 
     
    Стовідсоткову можливість подвоїти рахунок мав гравець «Зірки» Олексій Чичиков, коли після пробиття штрафного неподалік від воріт львів’ян головою спрямував м’яча в дальній кут. Однак той прошелестів усього за декілька сантиметрів від кута воріт.
     
     
    А от гості не проґавили свого шансу, який їм подарував кропивничанин Адель Гафаіті, зігравши рукою у своєму штрафному майданчикові. Після пробиття пенальті Карраскалем Євген Паст відбив м’яча, але той усе ж залетів у ворота «Зірки» на другій доданій хвилині першого тайму — 1:1. 
     
    У другому таймі «Зірка» атакувала, «Карпати» контратакували. Гра, як і в першому таймі, була доволі жорсткою, тому головний суддя матчу Євгеній Арановський не скупився на жовті картки (загалом протягом гри їх було показано на обидві команди аж одинадцять). Одна з них перетворилася на 87-й хвилині на червону та на вилучення з поля львів’янина Івана Лобая. Однак небагатьох хвилин чисельної переваги «Зірці» не вистачило для вирішального штурму, тож матч завершився з рахунком 1:1.
     
    Останню гру чемпіонату «Зірка» проведе 19 травня в Одесі з тамтешнім «Чорноморцем».   
     
    Юрій Сергійчук
    Фото із сайту «Перша міська газета»  
     
     
    Нагадаємо: Василь Ломаченко виборов пояс WBA