Обдаровані учні Кіровоградщини отримають премії

  • 8 трав. 2018 17:00
  • 2364
    • Новина Обдаровані учні Кіровоградщини отримають премії Ранкове місто. Кропивницький
     
    Під керівництвом голови обласної ради Олександра Чорноіваненка відбулася комісія з питань призначення обласних премій обдарованим учням, педагогічним та науково-педагогічним працівникам, про це йдеться на сайті Кіровоградської обласної ради.
     
    У ході засідання комісія вирішила призначити 74 премії 71 учню-переможцю 3-го обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. 44 учня з Кіровоградщини, які є членами Малої академії наук, отримають премії за перемогу у захисті науково-дослідницьких робіт.
     
    Комісія також підтримала призначення 44 обласні премії педагогам, які підготували призерів Всеукраїнського етапу олімпіад та конкурсу-захисту Малої академії наук.
     
    За рішенням комісії, 7 керівників загальноосвітніх навчальних закладів, учні яких здобули найбільшу кількість перемог на вищевказаних конкурсах, також будуть відзначені преміями.
     
    Голова обласної ради Олександр Чорноіваненко зазначив, що мотивація є важливою ланкою у вихованні дитини, а тому відзначення обласними преміями учнів стимулюватиме їх на подальші перемоги
     
    Нагадаємо:Почему на Кировоградщине воспитанники художественной школы могут бросить занятия?