Родина Кравченків вручить премію найталановитішим юним музикантам Кіровоградщини

  • 8 трав. 2018 09:31
  • 912
    • Новина Родина Кравченків вручить премію найталановитішим юним музикантам Кіровоградщини Ранкове місто. Кропивницький
     
    На жаль, небагато благодійників висловили бажання фінансово підтримати юні таланти. Відтак уже третій рік поспіль головним спонсором для талановитих «зірочок» дитячої сцени є родина директора Кіровоградської обласної філармонії Миколи Кравченка.
     
    Ми розуміємо, що діти – це наші майбутні глядачі, тому змалечку вирощуємо і публіку, і виконавців, - каже художній керівник філармонії Наталія Бондаренко. – Щорічно під час фестивалю «Травневі музичні зустрічі» вручається премія найобдарованішим учням районних музичних шкілвід родини Кравченків. У попередні роки цієї відзнаки удостоїлись Діана Єлисаветинська з Онуфріївки та Анастасія Барабан із Долинської. Цього року лауреатом став дует акордеоністів Гайворонської музичної школи.
     
    Премія, яку Микола Іванович особисто вручає дітям на сцені, покриває витрати на участь у всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Практично ця нагорода відкриває шлях у велике мистецтво. Долею молодих виконавців опікується народна артистка України Антоніна Червінська, яка консультує та супроводжує їх під час виступів. Як правило, такі діти продовжують навчання в мистецьких закладах України.
     
    Людмила Макей
     
    Нагадаємо: Художній музей запрошує на майстер-класи, виставки і день відкритих дверей