«Олександрія» – «Зірка»: прикра поразка кропивничан

  • 7 трав. 2018 17:05
  • 813
    • Новина «Олександрія» – «Зірка»: прикра поразка кропивничан Ранкове місто. Кропивницький
     
    Уболівальники «Зірки» покладали великі надії на виїзну її гру з «Олександрією» (відбулася шостого травня), очікуючи хоча б на одне очко. Однак перемогли олександрійці з рахунком 1:0. 
     
    А цей матч був для наших земляків дуже важливим. У випадку перемоги «Зірки» вона могла б піднятись щонайменше на дев’яте місце. Саме тому з перших хвилин атакувала. Однак згодом гра стала рівнішою, а під кінець першого тайму ініціативу перехопили господарі поля. Та все ж добре грали обидві команди, шукаючи щастя біля воріт суперника. І воно на 37-й хвилині посміхнулося олександрійцям. Євген Паст встиг зреагувати на удар капітана «Олександрії» Андрія Запорожана, але м’яч усе ж влетів у ворота «Зірки».
     
    На початку другого тайму олександрійці знову мали нагоду відзначитися, але й кропивничани не пасли задніх, створивши декілька небезпечних моментів. Відчуваючи наближення кінця гри й можливий програш, «Зірка» почала ще активніше атакувати. Та здолати «Олександрію» не змогла. Наступна гру «Зірка» проведе 12 травня вдома із львівськими «Карпатами».
     
    Юрій Сергійчук
    Фото із сайту «Перша електронна газета»