Кропивницький коледж харчування та торгівлі (державний навчальний заклад) запрошує абітурієнтів

  • 7 трав. 2018 19:25
  • 10446
    • Новина Кропивницький коледж харчування та торгівлі (державний навчальний заклад) запрошує абітурієнтів Ранкове місто. Кропивницький


    Вітаємо всіх школярів, випускників і дорослих, які стоять перед вибором свого майбутнього! Запрошуємо вас завітати до Кропивницького коледжу харчування та торгівлі. Ми допоможемо творчим, наполегливим, ініціативним, небайдужим відкрити для себе власну справу, світ комерції та бізнесу, пізнати секрети кулінарного мистецтва, дамо можливість оволодіти новими інформаційними технологіями з бухгалтерського обліку. Разом з дипломом молодшого спеціаліста випускники отримують свідоцтво про робітничу професію.
    Навчання в нашому коледжі – це запорука майбутньому!

    Коледж має денну та заочну форми навчання за такими спеціальностями:

    • Харчові технології .Спеціалізація «Виробництво харчової продукції (після 9 та 11 класів, після ПТНЗ).
    • Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. Спеціалізація «Товарознавство та комерційна діяльність» (після 9 та 11 класів). Облік і оподаткування. Спеціалізація «Бухгалтерський облік» (після 9 класів)

    Прийом документів: після 9 класу - з 02.07 по 14.07; після 11 класу - електронні заяви з 02.07 по 25.07, письмові заяви з 12.07 по 01.08 (на основі іспитів, співбесіди), з 12.07. по 08.08 (на основі ЗНО).
    Для вступників на основі диплому «кваліфікований робітник» з 12.07. по 01.08.; для вступників на заочну форму з 16.07 по 14.08.2018 року.


    Вступні випробування:

    • після 9 класів: Українська мова (диктант), математика або історія України (усно).
    • після 11 класів: сертифікати ЗНО 2016, 2017, 2018 року біологія, історія України або математика (на вибір);
    • після ПТНЗ - фаховий іспит та української мова (диктант).

    Навчання студентів проводиться за рахунок державного замовлення та за рахунок фізичних і юридичних осіб.
    Професійний склад викладачів дозволяє сформувати компетентного фахівця в сфері ресторанного бізнесу, маркетингу, бухгалтерського обліку, успішного в професійному та соціальному середовищі.      
    Випускники коледжу очолюють кращі заклади ресторанного господарства, торговельні підприємства.
    Практика студентів проходить у провідних закладах ресторанного господарства міста Кропивницького, в бюджетних установах та фірмах, а влітку студенти мають можливість проходити практику на базах відпочинку на Азовському морі, що сприяє працевлаштуванню випускників.   
    Навчання в закладі дає можливість студентам отримати престижну, сучасну спеціальність, яка користується попитом на ринку праці.  
    Кожного року в коледжі проводяться різноманітні фестивалі та конкурси.   
    Добра освіта - перший крок у твоїй кар’єрі.     
    Телефон для довідок: 099-54-65-044
    Адреса: м.Кропивницький, вул. Леоніда Куценка, 5.