Поліція розшукує чоловіка, який познущався з 10-річної дівчинки. Відкрито кримінальне провадження (ФОТО)

  • 5 трав. 2018 12:55
  • 3321
    • Новина Поліція розшукує чоловіка, який познущався з 10-річної дівчинки. Відкрито кримінальне провадження (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Поліція Кропивницького розшукує чоловіка, який познущався з 10-річної дівчинки. Наразі відкрито кримінальне провадження. Про це журналісту сайту “Утренний город” повідомила речниця ГУНП в Кіровоградській області Віталіна Бевзенко.
     
    “Повідомлення надійшло вчора близько 15:00. До поліції звернулася жінка, яка заявила про спробу згвалтувати її дитину. Інформація внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 ст. 153 ККУ. Слідчі встановлюють особу, яка могла б бути причетна до цього злочину”, - повідомила Віталіна Бевзенко.
     
    Як стало відомо журналістам “УГ” з власних джерел, що внаслідок знущань у дівчинки тілесних ушкоджень не зафіксовано. Подія трапилася в під’їзді будинку по вулиці Вокзальній.
     
    Якщо Вам відома інформація про місцезнаходження чоловіка, зображеного на фото, правоохоронці звертаються з проханням негайно повідомити їх за номером “102”.
     
     
    Нагадаємо: Кримінальні події, що сталися у Кропивницькому за минулий тиждень