У Дендропарку відкривається Центрально-Український музейно-туристичний фестиваль

  • 4 трав. 2018 20:06
  • 1797
    • Новина У Дендропарку відкривається Центрально-Український музейно-туристичний фестиваль Ранкове місто. Кропивницький
     
    5 травня, у суботу, у Кропивницькому пройде VI Центрально-Український музейно-туристичний фестиваль
     
    5 травня 2018 року з метою розвитку національного туристичного продукту, налагодження ділових контактів між підприємствами і організаціями, висвітлення та популяризації досягнень у розвитку туризму центрального регіону у м.Кропивницький відбудеться VI Центрально-Український музейно-туристичний фестиваль.
     
    У програмі Фестивалю передбачено роботу міжрегіональної туристичної виставки "Кіровоградщина запрошує – 2018", презентацій туристичних маршрутів, заходів подієвого туризму від районів та міст нашої області, а також інших областей України. 
     
    Окрім того, програмою Фестивалю передбачено презентацію сільських "зелених" садиб Кіровоградщини, ярмарку робіт та майстер-класи від майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, проведення показових виступів вихованців туристських гуртків комунального закладу "Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді".
     Під час роботи фестивалю відвідувачі матимуть змогу ознайомитися із туристичними цікавинками свого краю та отримати продукцію із зазначенням контактної інформації про відпочинок.
     
    Час роботи Фестивалю з 10.00 до 17.00 год. на території Дендропарку в м.Кропивницькому.
    Урочисте відкриття об 11.00 год.
     
    Нагадаємо: Олександрійський художник презентував  «Сонячну палітру» (ФОТО)