«Зірка» здолала «Олімпік», забивши два м’ячі

  • 4 трав. 2018 15:33
  • 946
    • Новина «Зірка» здолала «Олімпік», забивши два м’ячі Ранкове місто. Кропивницький
     
    У домашній грі, що відбулася 28 квітня, кропивницької «Зірки» з донецьким «Олімпіком» наші земляки доклали всіх можливих зусиль для перемоги, тому й заслужено її здобули з рахунком 2:0. 
     
     
    У першому таймі, щоправда, мало що вдавалося як господарям, так і гостям. Зате протягом гри обидві команди набрали аж вісім жовтих карток, більша частина з яких припала все ж на донецький клуб. Хоча не можна сказати, що поєдинок був занадто грубим. Однак арбітр матчу Костянтин Труханов вважав інакше. 
    У першій 45-хвилинці команди, як фехтувальники, по черзі намагалися вколоти одна одну. Однак ці спроби були невдалими. І не тому, що занадто добре грав захист, а переважно через помилки нападу. Тож перший тайм завершився з цілком очікуваним результатом 0:0.
     
     
    У другій же половині гри стало цікавіше. І особливо тоді, коли гравець «Зірки» Арно Гедж віддав передачу Олексієві Чичикову, а той перевів м’яч далі у штрафний майданчик, де боковим ударом майже через себе Сергій Петров на 64-й хвилині забив гол — 1:0. Такий розвиток подій не сподобався «Олімпікові», тож він одразу кинувся рятувати гру. І міг би досягти успіху, але донеччанин Владислав Хомутов не поцілив головою з декількох метрів у порожні ворота. 
     
    Тут уже й «Зірка» схаменулася, бо могла й поплатитися за розслабленість. Тож надалі гості прагнули відігратись, а господарі закріпити свою перевагу. Це їм вдалося зробити на 75-й хвилині, коли після подачі Павла Полегенька Олексій Чичиков зі штрафного майданчика влучно пробив, довівши рахунок у грі до 2:0. Варто віддати належне «Олімпікові»: він не склав руки й до кінця гри активно намагався забити. Однак цього йому не вдалося зробити. Тож кропивничани відсвяткували важливу для себе перемогу.
     
     
    Наступну гру «Зірка» проведе в гостях шостого травня з «Олександрією». Результат цієї гри, як і подальших двох, може кардинальним чином вплинути на те, чи вирвуться наші земляки з нижньої частини другої групи команд Прем’єр-ліги. 
     
    Юрій Сергійчук 
    Фото із сайту «Перша електронна газета» 
     
    Нагадаємо: До змагань з пауерліфтингу цьогоріч долучилися поліцейські з інших регіонів