Окрім силовиків з Кіровоградщини до змагань з пауерліфтингу цьогоріч долучилися поліцейські з інших регіонів

  • 4 трав. 2018 13:33
  • 1609
    • Новина Окрім силовиків з Кіровоградщини до змагань з пауерліфтингу цьогоріч долучилися поліцейські з інших регіонів Ранкове місто. Кропивницький
     
    Цього року до обласних змагань з павуерліфтингу за «Кубок начальника Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області-2018» долучилися учасники п’яти інших регіонів України. Другі щорічні змагання сьогодні традиційно пройшли у ТОВ «Енерго-Спорт». Про це в коментарі журналісту «Утренний город» повідомив начальник ГУНП в Кіровоградській області Сергій Кондрашенко. 
     
     
    За його словами, це учасники з Черкас, Луцька, Маріуполя, Тернополя та Одеси. Змагання проходять у шести категоріях: до 75 кг, 82 кг, 90кг, до 100 та 100+. Окремим девізіоном в змаганнях також участь беруть жінки. Вибороти першість сьогодні приїхали працівники ГУНП Кіровоградщини, рятувальники, працівники служби безпеки України та військові. 
     
    По завершенню заходу учасників та переможців нагородять статуетками, медалями та грошовими подарунками. Триватимуть змагання до 15:00.
     
    Світлана Барвінок
     
     
     
    Нагадаємо: На міжнародному турнірі кропивницькі баскетболісти завоювали срібло