На 101-му мікрорайоні міста затримали підлітка з наркотиками

  • 3 трав. 2018 18:06
  • 1037
    • Новина На 101-му мікрорайоні міста затримали підлітка з наркотиками Ранкове місто. Кропивницький
     
    Патрульні виявили у неповнолітнього речовину, схожу на наркотичну. Про це повідомляє Патрульна поліія Кропивницького.
     
    За останній місяць патрульні виявили 41 факт незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів без мети збуту, з них 9 – за останні вихідні.
     
    Останній випадок трапився вчора, 2 травня, близько 16 години на 101-му мікрорайоні міста. Патрульні виявили двох чоловіків, які курили тютюнові вироби у громадському місті. На вимогу уповноважених осіб припинити правопорушення, один з них різко поклав щось до рота і розвернувся у протилежному напрямку. Така поведінка привернула особливу увагу поліцейських.
     
    Патрульні зупинили порушників і провели поверхневу перевірку відповідно до статті 34 ЗУ «Про Національну поліцію». Ними виявились кропивничани 36-ти і 17-ти років. У неповнолітнього знайшли капсулу з подрібненою речовиною білого кольору.
     
    На місце події викликали слідчо-оперативну групу. У присутності батьків на неповнолітнього порушника склали протокол за куріння тютюнових виробів у заборонених місцях (ст. 175-1 КУпАП).