Агрохолдинг з Кіровоградщини знову серед сотні кращих

  • 3 трав. 2018 18:18
  • 2579
    • Новина Агрохолдинг з Кіровоградщини знову серед сотні кращих Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Агрохолдинг  Сергія Тарасова "I&U Group"  потрапив до рейтингу "100 найкращих аграрних підприємств України".
    Нещодавно в Києві відбулися урочистості з відзначення досягнень підприємств, які потрапили до рейтингу "100 найкращих аграрних підприємств України" за результатами роботи у 2017 році. Цей рейтинг у рамках проекту "Аграрна еліта України" щороку оприлюднює провідний аграрний журнал "The Ukrainian Farmer".
     
    Лауреатів "Аграрної Еліти України" визначала експертна рада, до складу якої увійшли співробітники редакції п’яти авторитетних профільних видань, а також представники галузевих організацій, асоціацій, консалтингових компаній. 
     
    Аграрні компанії отримали нагороди у кількох номінаціях. Зокрема агрохолдинг "I&U Group" відзначився в номінації "Потужний розвиток".
     
     
    Нагадаємо, компанія, заснована Сергієм Тарасовим, вже втретє потрапляє до рейтингу "100 найкращих аграрних підприємств України". У 2015 році компанія, яка тоді мала назву "Агроспецсервіс" одержала нагороду в номінації "Модернізація виробництва", а в 2016 році здобула відзнаку "За енергоефективність".
     
    Презентація рейтингу та церемонія нагородження керівників аграрних підприємств відбулися 27 квітня в Національній філармонії України. Пам'ятні відзнаки їм вручали видатні діячі культури, науки, спорту та мистецтва.
     
    Довідка: "Аграрна Еліта України" - це проект щодо визнання досягнень тих агропідприємств, які здобули значних успіхів у розвитку власного бізнесу, застосували у виробничій діяльності нові технології, зробили суттєвий внесок в соціальну сферу місцевих громад, залучили значні ресурси для розбудови інфраструктури тощо. Проект щороку здійснює всеукраїнський аграрний журнал "The Ukrainian Farmer".
     
    Віталій Ніколаєвський