На Голованівщині молодики вкрали з будинку цінні речі

  • 3 трав. 2018 12:35
  • 887
    • Новина На Голованівщині молодики вкрали з будинку цінні речі Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині поліцейські викрили злодіїв, які обікрали помешкання жительки області. Про це повідомляє Голованівський відділ поліції.
     
    Ними виявилися двоє жителів Голованівського району, один із яких неповнолітній, раніше судимі за аналогічні злочини. Своїми діями спільники завдали потерпілій збитків на суму у понад 60 тисяч гривень. За скоєне зловмисникам загрожує до 6 років позбавлення волі.
     
    До відділу поліції звернулася місцева жителька та повідомила, що за час її відсутності з квартири викрали ноутбук, гроші, мобільний телефон, документи, мідну монету, а також декілька срібних монет, флеш-носії та банківські картки.
     
     
    Під час огляду місця події поліцейські виявили відбитки пальців, що ймовірно залишили зловмисники. У результаті проведення їх експертизи було встановлено особи злодіїв. Ними виявилися раніше судимі за майнові злочини місцеві жителі, 19 та 17 років. Злодії проникли у квартиру потерпілої, підібравши ключ до замка. У даний час частину викраденого майна поліцейські вилучили», - зазначив начальник Голованівського відділу поліції Олег Клименко.
     
    Зловмисникам оголошено підозру у вчиненні кримінального порушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.