У Кропивницькому жертв Другої світової війни вшанують ходою та покладанням квітів

  • 3 трав. 2018 10:10
  • 1005
    • Новина У Кропивницькому жертв Другої світової війни вшанують ходою та покладанням квітів Ранкове місто. Кропивницький
    У Кропивницькому 8-9 травня жертв Другої світової війни вшанують ходою та покладанням квітів
     
    На території обласного центру 8-9 травня пройдуть заходи з вшанування загиблих у Другій світовій війні. Традиційно на території Кропивницького відбудуться панахиди, хода та покладання квітів. Про це під час прес-конференції повідомив начальник управління з питань внутрішньої політики міької ради Сергій Запорожан.
     
    За його словами, заходи до 73-річниці перемоги над нацизмом у Кропивницькому розпочнуть ще з 4 травня. Завтра в Ковалівському парку організовується міський військово-патріотичний конкурс «Майбутній захисник України».
     
    7 травня керівництво міста та чиновники відвідають ветеранів Другої світової та бійців АТО в лікувальних закладах Кропивницького. 
     
    8 травня відбудеться панахида за жертвами Другої світової війни та військовослужбовцями, які загинули в зоні АТО. Цього дня відбудеться і покладання квітів до могил. Ввечері на театральній площі жителі обласного центру приєднаються до акції «Перша хвилина миру».
     
    9 травня кропивничани традиційно пройдуться ходою до Фортечних валів, де покладуть квіти до всіх пам’ятників, які розміщенні на теритрорії меморіального комплексу.
     
    Світлана Барвінок
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому до пам'ятника Жертвам Чорнобиля поклали квіти