Компанія розробник M.E.Doc - генеральний партнер VI Національного форуму бухгалтерів «Нова Я»!

  • 2 трав. 2018 11:32
  • 1372
    • Новина Компанія розробник M.E.Doc - генеральний партнер VI Національного форуму бухгалтерів «Нова Я»! Ранкове місто. Кропивницький

    11 квітня 2018 року в Києві в Chamber Plaza, в приміщенні Торгово-промислової Палати України, відбувсяVI Національний форумбухгалтерів «НоваЯ», організатором якого виступила Громадська організація «Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів», а генеральним партнером компанія - розробникM.E.Doc.

    550 найкращих бухгалтерів, аудиторів та фінансистів України вже вшосте зустрілися на найяскравішому небухгалтерському заході для бухгалтерів.

    Кожен фахівець прагне ставати краще і розвиватися професійно і особистісно. Тому, відкриваючи форум, директор компанії-розробника M.E.Doc Олеся Білоусова, підтримала вітальним словом цю атмосферу зростання та надихнула учасниць на нові знання.

     

    Ми підготували чудову весняну фотозону, де бухгалтери могли вже по-весняному всміхатися та залишити собі на згадку яскраву фотографію і ще раз ствердити, що «M.E.Doc рулить!». Бухгалтери пішли не з пустими руками: команда M.E.Doc влаштувала розіграш призів для прекрасних учасниць.

     

    Як і домовлялися - ні слова про податки, бюджет та бухгалтерський облік – тільки надихаючі майстер-класи від успішних людей з різних сфер діяльності: Дмитра Розенфельда, Ольги Руднєвої, Олександра Олешка, Сергія Новікова, Оксани Марусіч, Гаріка Корогодського, Олени Макеєвої.

    Майстер-клас «Слабкість та Сила жіночого мислення» від Дмитра Розенфельда – одного з найкращих маркетологів України, викладача та бізнесмена - був про те, як зрозуміти різницю між роботою і зароблянням, між сім’єю та обов’язками, між радощами життя та самодисципліною. «Важкі часи настають, коли криза в голові, а не в економіці. Для того, щоб якісно змінити своє життя, треба зрозуміти, що нами рухає».

    Говорили про те, як жіночу слабкість перетворити на силу, чому одні постійно рухаються вперед, а інші стоять на місці. Що протиставити чоловічій силі та логіці, як впливати на ситуацію і навчитися переконувати.

    Наступний спікер Олександр Олешко - тренер публічних виступів, продажів і актерства імпровізації, бізнес-тренер, психотерапевт - розказав як уникнути емоційного вигорання на роботі та у особистих відносинах. Що робити, коли сил немає, коли всі і все навкруги набридло. Багато хто, зустрівшись з вигоранням, змінює або кидає роботу, відносини, а пізніше часто жалкує про це. Він розібрав цей феномен на молекули і розказав як із цим боротися, яка профілактика та як повернути мотивацію.

    Далі виступив Сергій Новіков – засновник і керівник Майстерні людини heBestWorker та професійний надихач. Він запропонував 5 кроків, як подивитися на себе по-іншому, відкрити внутрішню силу і вирішувати складні задачі легко і невимушено. Як знайти грань між тим що хочеться і що треба, як робити складні речі із задоволенням. «Подивіться на себе з іншого боку і тоді знайдуться ресурси, яких не вистачало, розправляться крила і ви відчуєте внутрішню силу, про яку і не підозрювали. Тоді навіть найскладніші задачі будуть вирішуватись із задоволенням і посмішкою на обличчі. Будьте собою, слідуйте за своїми бажаннями, відкривайтеся і довіряйте». Надихнув, обійняв і полетіли!

    Неперевершена Оксана Марусіч, сертифікований бізнес-тренер та коуч (ICF), експерт з сервісу якісного обслуговування, комунікацій, продажів та переговорів, управління конфліктами та стрес-менеджменту, на своєму МК «Увімкни свої можливості» розказала, що для правильної постановки цілей та їх досягнення необхідно конкретизувати свої бажання, визначитись куди і навіщо ідеш, перестати копатися в минулому і формувати «корисні» звички та установки.

    Затамувавши подих, учасниці слухали Performance у стилі TED на тему "Нова Я" від Олени Макеєвої - радника Міністра фінансів України, self-made woman, успішного бізнес-тренера, професіонала своєї справи. Вона безжалісно зламала застарілі стереотипи про бухгалтерів та  поділилася знаннями та навичками, необхідними сучасному спеціалісту для досягнення успіху у професійній сфері.

    Харизматичний Гарік Корогодський – київський бізнесменавтор книжок та численних публікацій, епатажний блогер, неодноразово входив до української сотні Forbes. Ідеолог та засновник програми Generation.ua — курсу MBA: Public Administration, яка ставить за мету створення та навчання нової правлячої еліти України. Співвласник фітнес-клубу «Акваріум» та торговельного центру «Dream Town». Меценат, засновник благодійного фонду «Життєлюб» розказав цікаву життєву історію про капітана, якому не потрібен мільйон. Насправді, немає ніяких універсальних правил як заробити мільйон, їх просто не існує. Він підкорив присутніх своїм позитивом, відкритістю та чудовим почуттям гумору.

    Найкращі спікери України спонукали кожного з учасників подивитися на себе з іншого боку, перевернути уяву та відкрити внутрішню силу для нових починань.

    Всі перезавантажились, надихнулись і полетіли до відкриття у собі нових Я!