Новгородка прийняла рішення об’єднатися в одну громаду

  • 27 квіт. 2018 12:12
  • 750
    • Новина Новгородка прийняла рішення об’єднатися в одну громаду Ранкове місто. Кропивницький
     
    Депутати Новгородківської селищної ради під час сесії, яка пройшла 25 квітня, підтримали ініціативу селищного голови і рішення Громадських слухань щодо створення об’єднаної територіальної громади.
     
    Про це повідомляє директор Кіровоградського Центру розвитку місцевого самоврядування Олег Яременко, який був присутнім на згаданій сесії.
     
    - Депутати одноголосно підтримали необхідність створення Новгородківської об’єднаної територіальної громади, що стало наслідком виваженого і розумного ставлення  до розвитку цієї території та бачення її перспектив, - коментує Олег Яременко.
     
    Нагадаємо, що ще 4-го квітня під час громадських слухань у Новгородці (Кіровоградська область) було прийнято рішення ініціювати процес об’єднання в одну територіальну громаду. Тоді участь у громадських слуханнях взяли понад сто осіб, з яких 97 проголосували «за» ініціювання процесу об’єднання. 
     
    - Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», готовий і далі інтенсивно надавати всю необхідну інформаційну та консультативну допомогу тим органам місцевого самоврядування на Кіровоградщині, які наразі перебувають у процесі підготовки до об’єднання, – коментує Олег Яременко.
     
     
    Нагадаємо: Соколівська громада  відкрила центр надання адміністративних та соціальних послуг