Жителі Підгайців протистоять "крутому" кропивничанину, який звозить сміття у їхню посадку (ФОТО)

  • 26 квіт. 2018 10:00
  • 1751
    • Новина Жителі Підгайців протистоять «крутому» кропивничанину, який звозить сміття у їхню посадку (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Мешканець Лелеківки насипав гори будівельного сміття у лісопосадці в районі Підгайців, жителі села обурені нахабними діями цього чоловіка. 
    Про це на ФБ пише начальник спецінспекції Міської ради Кропивницького Андрій Максюта.
     
     
    "У Підгайцях місцеві жителі затримали двох жителів міста Кропивницького, які вантажівкою МАЗ вивозили і скидували у лісопосадку відходи - будівельні і побутові. Весь цей хлам вивозився з приватного домоволодіння по вулиці Журбинського (доволі респектабельний район Лелеківки), що належить одному з затриманих. Водій втік, а власника відходів на ім'я Анатолій С. оформили протокольно - патрульні та інспектор з благоустрою Великосеверинівської сільради.
     
     
    Люди ледь стримували свої емоції - і я їх розумію, адже через таких нехлюй маємо переповнені сміттям і хламом яри, кручі, лісові масиви. Через таких жлобів маємо погіршення екології! Судячи з того, скільки вже насипано куп сміття - Анатолій вивозив сюди непотріб не вперше. Вдень він їздить на Toyota Land Cruiser 200 ,  а під вечір МАЗом вивозить сміття по посадкам.
     
    Анатолій спочатку грубив людям, а коли люди запитали, чому він так поводиться з природою і так нахабно розмовляє - він  трохи побігав від них і викликав на них поліцію. Шоу тривало кілька годин. Але сміття поїхало назад.
     
    Спецінспекція розшукує Анатолія С., щоб ознайомити його з нормами Правил благоустрою міста і поінформувати даного пана про існування у Кропивницькому сміттєзвалища (полігон ТПВ). Намалюємо йому навіть карту, як на нього проїхати від його двоповерхового маєтку на вулиці Журбинського до полігону ТПВ на вулиці Байкальській", - йдеться у повідомленні.
     
     
     
    Нагадаємо: Як і для чого потрібно сортувати сміття? (ВІДЕО)