Культові виконавці Шарль Азнавур і Гару їдуть до України

  • 25 квіт. 2018 17:11
  • 1149
    • Новина Культові виконавці Шарль Азнавур і Гару їдуть до України Ранкове місто. Кропивницький
     
    На кінець жовтня в Україні заплановані концерти відразу двох зірок світового масштабу: ексклюзивне соло від 93-річного французького артиста та автора «Вічної любові» Шарля Азнавура, а також романтичний виступ оксамитового баритона – чарівного Гару.
     
    20 жовтня маестро Шарль Азнавур виступить у київському Палаці «Україна» з ексклюзивною програмою ліричних хітів. А вже 30 жовтня там же, на головній сцені країни, пролунають душевні балади Гару, який відвідає Київ з концертом на честь 20-річчя творчості артиста. Заходи стануть найгучнішими виступами в Україні кінця жовтня.
     
    Приїзд французького артиста вірменського походження, Шарля Азнавура, репертуар якого розбурхує серця не одного покоління, – знакова культурно-світська подія для України. Шарль Азнавур – композитор та автор понад тисячі пісень, які виконали свого часу такі метри сцени, як Лайза Міннеллі, Рей Чарльз і Боб Ділан. А хвилюючий дует шансоньє з Марією Матьє і роботи з Патрісією Каас, Селін Діон і Френком Сінатрою стали класикою сучасного романсу. Кумир мільйонів вперше побуває в Україні у межах світового турне. Шарль Азнавур виконає для українських шанувальників вічно актуальні та життєві хіти – Une vie d'amour, Les Comediens, La Boheme, For Mama і The Old Fashioned Way.
     
    Також у жовтні українців чекає музичний виступ неповторного франко-канадського музиканта та актора Гару. Успіх прийшов до П’єра Гарана (справжнє ім’я виконавця Гару) у 1998 році, коли він зіграв роль Квазімодо у знаменитому мюзиклі «Нотр-Дам де Парі». Арія Квазімодо у виконанні Гару визнана кращою піснею французькою мовою за останні 50 років. На сьогодні дискографія музиканта налічує 10 альбомів, що випущені у період з 2000 по 2014 рр. Один з найхаризматичніших та затребуваних франкомовних виконавців виконає для українських меломанів свої кращі композиції – L'amour existe encore, Gentleman cambrioleur і неперевершену Belle.
     
     
    Приїзд до Києва віртуозних майстрів музичної сцени стане головною подією кінця жовтня. Готуйтеся заздалегідь – не пропустіть зустріч з кумирами.
     
    Квитки на концерти зірок світової естради вже доступні у квиткових офісах Concert.ua та на сайті сервісу. Вартість квитків – від 450 грн. на виступ чарівного Гару; від 790 грн. на єдиний концерт в Україні легендарного Шарля Азнавура, автора «Вічної любові».
     
    Придбати квитки на концерт легендарного Шарля Азнавура можна тут.
    За посиланням можна вибрати кращі місця на виступ неперевершеного Гару.
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому музичний коледж представить звітний концерт