Кропивницькі рятувальники проведуть брифінг на тему: «Пожежна безпека в екосистемах»

  • 25 квіт. 2018 14:36
  • 1088
    • Новина Кропивницькі рятувальники проведуть брифінг на тему: «Пожежна безпека в екосистемах» Ранкове місто. Кропивницький
     
    27 квітня о 10:00 в актовій залі 1-го Державного пожежно-рятувального загону за адресою: м. Кропивницький, вул. Пашутінська, 1 відбудеться брифінг для представників ЗМІ на тему: «Пожежна безпека в екосистемах Кіровоградської області. Забезпечення публічної безпеки та порядку в період травневих свят». Про це повідомляє Прес-служба У ДСНС в області.
     
    На брифінгу виступлять начальник Управління ДСНС України у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк, начальник ГУ НП України у Кіровоградській області полковник поліції Кондрашенко Сергій, начальник Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства Ревенко Наталія, начальник Державної екологічної інспекції у Кіровоградській області Власенко Микола.
     
    Запрошуємо представників ЗМІ приєднатись до даного заходу.
     
    З організаційних питань звертайтесь за телефоном: 095 372 46 57 Мачак Оксана Юріївна, помічник начальника Управління з питань зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю.
     
    Нагадаємо: Учора біля апеляційного суду шукали вибуховий пристрій