Кропивницькі націоналісти вимагають від депутатів підтримати Антиолігархічний пакет (ФОТО)

  • 24 квіт. 2018 11:28
  • 1467
    • Новина Кропивницькі націоналісти вимагають від депутатів підтримати Антиолігархічний пакет (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні вранці у Кропивницькому біля будинку з колонами зібрались свободівці, щоб підтримати звернення до Кабінету міністрів і Верховної Ради про розгляд  Антиолігархічного пакету докорінних перетворень.
     
    Мітингуючі тримали у руках плакати з надписами: "За соціальну і національну справедливість!", "За антиолігархічний пакет докорінних перетворень!", " Геть олігархію - причину зубожіння українців!".
     
     
     
    Депутат Фортечної ради м. Кропивницький від ВО "Свобода" Олена Скочко розповіла, про які саме вимоги йдеться у цьому пакеті:
     
    "Основний пакет містить близько десяти законопроектів, за якими відбудеться демонополізація економіки, повернення коштів з офшорів, заборона під час війни приватизовувати стратегічні державні підприємства. При цьому земля залишається власністю, а не товаром, відбуваються повернення у державну власність стратегічних підприємств та ухвалення законопроекту, за яким є чітка шкала оподаткування: коли великий бізнес – великі податки, малий бізнес – малі податки. Як не сьогодні, то завтра, як не завтра, то післязавтра ми доб’ємося того, щоб ці законопроекти були ухвалені».
     
     
    До активістів вийшов міський голова Кропивницького Андрій Райкович, який вислухав націоналістів і пообіцяв підтримати звернення до ВР і Кабінету міністрів України з вимогою розглянути Антиолігархічний пакет докорінних перетворень.
     
     
     
     
    Нагадаємо: Триває сесія Міської ради Кропивницького