Кропивницькі рятувальники взяли участь у змаганнях з армреслінгу (ФОТО)

  • 23 квіт. 2018 17:05
  • 1382
    • Новина Кропивницькі рятувальники взяли участь у змаганнях з армреслінгу (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    20 квітня у Кропивницькому пройшли змагання з армреслінгу серед представників силових структур області, членів фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в області.
     
     
    У змаганнях брали участь найміцніші чоловіки у складі шести команд силових відомств Кіровоградщини. Змагались у п’яти вагових категоріях. Пожежно-рятувальну службу області представляли Олександр Юхимець (вагова категорія до 65 кг), Олег Бігун (до 75 кг), Володимир Груша (до 85 кг), Валерій Москаленко (95 кг) та Олександр Поперечний (95+кг).
     
     
    Боротьба розгорнулась дуже напружена, суперники у рятувальників були відмінно підготовлені та сильні. У підсумку в загальному заліку перемогу вибороли представники Головного управління Нацполіції Кіровоградської області, другими стали спортсмени патрульної служби, третіми – нацгвардійці, четверте місце – військові з Олександрії, п’ятими – представники Управління ДСНС в області та шосте – представники поліції охорони.
     
     
    Як зазначив тренер команди рятувальників Олег Твердоступ, наші спортсмени показали хороші результати, зважаючи на те, що у членів збірної Управління ДСНС в області мало досвіду змагань у цьому виді спорту – більшість рятувальників займаються різними видами боротьби, важкою атлетикою, пожежно-прикладним спортом, гирьовим спортом, футболом. Проте слід відзначити Олександра Поперечного, який зумів «покласти» своїх суперників у ваговій категорії 95+ кг та посів перше місце в індивідуальному заліку, а також індивідуальну «бронзу» виборов Олександр Юхимець у ваговій категорії до 65 кг.
     
    Вітаємо наших хлопців та зичимо високих досягнень у наступних змаганнях: у травні на спортсменів чекають змагання з легкоатлетичного кросу, турнір з пляжного футболу та змагання з пауерліфтингу.
     
    Нагадаємо: «Сталь» і «Зірка» обмінялися голами