«Сталь» і «Зірка» обмінялися голами

  • 23 квіт. 2018 11:04
  • 853
    • Новина «Сталь» і «Зірка» обмінялися голами Ранкове місто. Кропивницький
     
    У виїзному матчі кропивницької «Зірки» з кам’янською «Сталлю», що відбувся 21 квітня на столичному стадіоні «Оболонь Арена», наші земляки хоч і не змогли перемогти, але спромоглися не програти. Матч закінчився з рахунком 1:1.
     
    Перший тайм видався не надто видовищним. Певно, це пов’язано з тим, що обидві команди перебувають у нижній частині турнірної таблиці, тож кожна перемога для них зараз – на вагу золота. 
     
    А от другий уже був цікавішим. Тим паче, що обидва голи суперники забили якраз під час другої 45-хвилинки. Першими відзначилися гравці «Зірки»: Олексій Збунь з лівого флангу навісив у воротарський майданчик «Сталі», де Сергій Петров виграв боротьбу в повітрі у воротаря кам’янців Германа Пенькова й головою забив гол – 0:1 (50-та хвилина). 
     
    Однак надалі фортуна якщо не відвернулася від наших земляків, то чомусь на них розсердилася: на 54-й хвилині за друге попередження було вилучено Івана Цюпу, а на 57-й головний суддя матчу Євген Арановський призначив у ворота Євгена Паста пенальті. Цьому передувала боротьба нашого Олексія Збуня та кам’янця Юрія Климчука, яка завершилася його падінням та призначенням пенальті у ворота «Зірки». Євген Паст хоча і вгадав напрямок удару, але відбити м’яча не зміг – 1:1.
     
    Після цього «Зірка» грала на контратаках, і в неї навіть траплялися непогані контрвипади, які, на жаль, не завершилися голом. «Сталь» же прагнула перемоги, однак її хвилі розбивалися об захист кропивничан. Найцікавішим, на диво, став доданий час, п’ять хвилин, коли команди нарешті увімкнули швидкості й згадали, що мають потішити грою й уболівальників. Однак додаткові хвилини минули швидко, а голів так більше й не було.
     
    Після описаного матчу «Зірка» перебуває на десятому місці турнірної таблиці (четверте у другій групі), маючи 27 очок і випереджаючи аутсайдера «Чорноморця» на п'ять очок. Наступну гру вона проведе вдома 28 квітня з донецьким «Олімпіком».   
     
    Юрій Сергійчук
    Фото із сайту «Перша електронна газета» 
     
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому визначили кращих шахістів