Кропивницька "Свобода" зірвала червоний шабаш комуністів (ФОТО)

  • 21 квіт. 2018 23:10
  • 2162
    • Новина Кропивницька «Свобода» зірвала червоний шабаш комуністів (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні вранці, 21 квітня, до Кропивницького мав намір приїхати лідер комуністів Петро Симоненко, щоби провести зібрання, приурочене до дня народження вождя  більшовиків Володимира Леніна. 
     
    Біля офісу громадської організації, під яку "зашифрувались" комуністи, ще зрання зібрались члени міської організації ВО "Свобода", які мали намір зірвати комуністам їхні плани. Біля десятої ранку до офісу стали підтягуватись місцеві дідусі у костюмах з краватками. Йшов час, а лідер червоних все не з’являвся, хоча місцеве керівництво так званої громадської організації "Нова держава" виглядало його на ганку, а націоналісти чекали з особливим нетерпінням.
     
    Згодом комуністи завбачливо про всяк випадок закрили вікна свого офісу жалюзі.
     
     
    Як стало відомо з власних джерел, Петру Симоненку повідомили про той факт, що на нього вже чекають свободівці, тож він трохи недоїхавши до Кропивницького, повернув назад. Тож націоналістам не вдалося гідно зустріти очільника заборонених комуністів, але все ж зірвали їхнє зібрання.
     
    Голова Кропивницької міської організації ВО "Свобода" Сергій Капітонов прокоментував ситуацію:
     
    - Законом України Комуністична партія вже давно заборонена, так як саме комуністи шляхом репресій і Голодомору винищували українську націю. Та все ж комуністи намагаються відтворити свою партію під новою назвою і сьогодні вони мали намір провести збори у Кропивницькому до дня народження вождя. Але кропивницька "Свобода" не допустить реваншу комуністів у нашому місті і не дозволить Симоненку поширювати комуністичну ідеологію на Кропивниччині.
     
    Олена Скочко
     
     
    Довідка
    6 грудня 2015 року Окружний адміністративний суд Києва за позовом Міністерства юстиції України до Комуністичної партії України про заборону її діяльності та за участю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини заборонив діяльність Комуністичної партії України.
     
     
    Нагадаємо: Як у Кропивницькому посварилися свободівці і комуністи? (ВІДЕО)