Які кримінальні події сталися на Кіровоградщині на минулому тижні?

  • 21 квіт. 2018 10:09
  • 1397
    • Новина Які кримінальні події сталися на Кіровоградщині на минулому тижні? Ранкове місто. Кропивницький
    На Кіровоградщині знайшли розчленоване тіло чоловіка
     
    У Первозванівці у ставку знайшли розчленоване тіло у пакеті.  Про це повіомляє Кіровоградська правда.
     
    У селі Первозванівка Кіровоградського району у ставку знайшли розчленоване тіло чоловіка у поліетиленовому пакеті вчора, 19 квітня.
    Як з’ясували правоохоронці, мертвий – чоловік, якого з 24 січня вважали безвісти зниклим.
     
    Трагедія сталася ще 21 січня. Троє чоловіків разом випивали, після чого почали сваритися. Двоє вбили знайомого, потім відрізали йому ногу, тіло поклали у поліетиленовий пакет і викинули у ставок.
     
    За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу – умисне тяжке тілесне ушкодження.
     
    Начальник поліції розповів подробиці про знайдений розчленований труп
     
    Працівники карного розшуку обласного главку разом з колегами із Кіровоградського районного відділення поліції встановили і затримали двох громадян, причетних до вбивства 46-річного чоловіка, тіло якого було виявлено вчора на території села Первозванівка, що у передмісті Кропивницького. 
     
     
     
     
    Гоп-стоп по-кропивницьки: відібрали гроші і втікли на автобусі 
     
    Патрульні виявили нападників по гарячим слідам.
    15 квітня, близько 9-ї години вечора, на службовий планшет кропивницьких патрульних надійшов виклик про те, що невідомі особи побили 50-річного чоловіка, забрали мобільний телефон і гроші. 
     
    На місці події патрульних чекав потерпілий. Він описав нападників та вказав на автобус, на якому вони втекли. У чоловіка була розсічена брова, тому поліцейські надали йому домедичну допомогу та викликали карету "швидкої".
     
    Патрульні розпочали роботу по гарячим слідам. Вони зупинили автобус і виявили там двох чоловіків із схожими прикметами. 33-річного кропивничанина і 31-річного жителя Компаніївського району було знято з маршруту. Потерпілий впізнав у них своїх кривдників.
     
    На місце вчинення правопорушення викликано слідчо-оперативну групу.
     
     
    На Новомиколаївці розбійники напали на перехожих (ФОТО)
     
    У Кропивницькому патрульні виявили двох осіб, ймовірно, причетних до розбою з вогнепальною зброєю, про це повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    17 квітня, близько 2-ї години ночі, патрульним надійшов виклик про розбій в районі Новомиколаївки.
     
    За вказаною адресою поліцейських зустріли заявник із дівчиною. Вони розповіли, як двоє невідомих їм осіб вимагали коштовні речі і погрожували вогнепальною зброєю. Щоб виразити всю серйозність своїх дій, нападники стрільнули у повітря. Не роздумуючи, налякані молоді люди віддали їм телефони та невелику суму грошей. Після цього нападники зникли у напрямку парку Крючкова.
     
     
     
    У Кропивницькому знайшли тіло зниклого спецпризначенця
     
    У річці Інгул знайшли тіло спецпризначенця 3-го Окремого полку Дениса Кравченка, який зник декілька днів тому. Про це на ФБ пише волонтерка Оксана Червоная.
     
    "До останньої хвилини ми сподівались на диво і вірили у краще. На жаль, марно. 
    З 4 квітня Дениса Кравченка, спецпризначенця 3-го Окремого полку, шукали. Побратими, поліція. Обстежили сотні підвалів, горищ, тепломереж та лісосмуг. Надії більше нема.
    Сьогодні тіло Дениса було знайдено в Інгулі. Без ознак насильницької смерті. Чекаємо на висновки експертизи.
    На душі темно і важко. Він був з тих хлопців, яким ми почали допомагати ще в червні 2014 року. Загинув не на війні, а тут, в моєму рідному місті.
    Камінь на серці
    Глибоке співчуття рідним та побратимам.
    І, будь ласка, не треба в коментарях свічок, очей в сльозах і янголів", - йдеться у повідомленні.
     
     
    У Кропивницькому на поліцейських напали з ножем
     
    Як стало нам відомо з власних джерел, сьогодні вранці двоє кропивницьких патрульних у формі прямували в управління, щоб заступити на робочу зміну. В районі вулиць Вокзальна і Габдрахманова біля магазину АТБ вони помітили чотирьох чоловіків у стані алкогольного сп’яніння, які поводилися непристойно. Патрульні зробили зауваження правопорушникам порядку, та ті вступили з поліцейськими у конфлікт, один з чоловіків навіть напав на правоохоронця з ножем. 
     
    В результаті патрульні двох правопорушників затримали, а двом вдалося втекти.
     
     
    МЧС-ники врятували ногу дев’ятирічному хлопчику на ігровому майданчику
     
    13 квітня о 17:29 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у Світловодську на вулиці Вадима Бойка допомоги потребує 9-річний хлопчик, який застряг між металевими листами тенісного столу на дитячому ігровому майданчику. Рятувальники 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини Світловодська деблокували ногу дитини та передали лікарям швидкої допомоги для подальшого обстеження.