Жительку Кропивницького, яку підозрюють у вбивстві доньки, визнали неосудною

  • 18 квіт. 2018 12:27
  • 1130
    • Новина Жительку Кропивницького, яку підозрюють у вбивстві доньки, визнали неосудною Ранкове місто. Кропивницький
     
    Мешканку Кропивницького Олену Добродій, яку обвинувачують у вбивстві доньки, визнали неосудною.
     
    Про це повідомляє сайт CBN
     
    Дванадцятирічна кропивничанка Катерина Добродій 8 грудня 2017 року нібито пішла до школи, однак там не з’явилася. Протягом цих днів дівчинку шукали поліція, військові та кілька десятків добровольців.
     
    12 грудня тіло дівчинки знайшли неподалік бази відпочинку "Рожевий слон" в Обознівці Кіровоградського району. Того ж дня за підозрою в умисному вбивстві затримали її матір Олену Добродій.
     
    14 грудня Кіровський районний суд Кропивницького вирішив узяти підозрювану під варту строком на 60 діб без права внесення застави. Жінці загрожувало покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення.
     
    За клопотанням слідчого, рішенням Ленінського районного суду підозрювану направили до Одеського обласного медичного центру психологічного здоров’я з метою проведення судово-психіатричної експертизи. Там її визнали неосудною.
     
    За даними джерела, жінка наразі знаходиться вдома.
     
    У прокуратурі області не змогли ані підтвердити, ані спростувати цю інформацію. «Процесуальний прокурор у цій справі нині не на зв’язку», – зазначили у прес-службі.
     
    Водночас, за даними CBN, Олену Добродій уже бачили вдома її сусіди.