На Кіровоградщині за добу рятувальники загасили два загорання у житловому секторі

  • 17 квіт. 2018 14:06
  • 1069
    • Новина На Кіровоградщині за добу рятувальники загасили два загорання у житловому секторі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини два рази залучались на ліквідацію загорань у житловому секторі. Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в області.
     
    16 квітня о 13:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Польовій села Новостанівка Маловисківського району. Як з’ясувалось, на території приватного домоволодіння горіло 15 м2 покрівлі господарчої споруди. Бійці 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини Смоліно та місцевої пожежної команди села Березівка о 13:53 пожежу локалізували та о 14:11 – ліквідували. 
     
     
    О 21:29 рятувальники 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини Гайворона залучались на ліквідацію пожежі на вулиці Горького села Бугове Гайворонського району. Після прибуття на місце події було встановлено, що на території приватного домоволодіння горіло 12 м2 покрівлі дерев’яної господарчої споруди. О 22:03 – пожежу загасили. На ліквідацію пожежі залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки.
     
    В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж з’ясовують фахівці. 
     
     
    Упродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Кіровоградській області 2 рази залучались на гасіння загорянь сухої рослинності. Біля р. Тясмин на території Олександрівки горіло 450 м2 очерету, а біля  Устинівки вздовж автодороги Устинівка-Степове - 250 м2 сухої трави на відкритій території. Обидві пожежі ліквідовані бійцями ДСНС, а в Олександрівці на ліквідацію пожежі також залучалась добровільна пожежна дружина Дежлісгоспу.
     
    Шановні громадяни! Служба порятунку «101» закликає: бережіть довкілля, не допускайте пожеж у екосистемах, будьте відповідальними та вкрай обережними у весняний пожежонебезпечний період!