Біля трьох навчальних закладів студенти висадять дерева. Сьогодні озеленили територію біля медколеджу

  • 17 квіт. 2018 11:17
  • 1830
    • Новина Біля трьох навчальних закладів студенти висадять дерева. Сьогодні озеленили територію біля медколеджу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Студенти та працівники медичного коледжу долучилися до висаджування кущів та дерев на території біля свого навчального закладу. Саджанці були закуплені за кошти, зібрані під час святкування Масляної біля міської ради у Кропивницькому. 
     
     
    На закулені за 4 тисячі 269 гривень сажанці планують висадити біля трьох навчальних закладів Кропивницького. Сьогодні біля медколеджу висадили 10 туй, 10 кущів самшиту, 10 ялівців та  клен. Куплені саджанці були на КП «Благоустрій».
     
    «На Масляну ми зібрали близько 4,5 тисяч. Провівши опитування серед навчальних закладів, дізналися про їхні потреби у деревах. У нас визначилися три локації. Сьогодні ми розпочали роботи  з медичного коледжу. Дерева заклади обирали самі», -  розповіла заступниця начальника управління молоді та спорту Катерина Черкасська.
     
     
     
    За її інформацією, цього тижня планують висадити саджанці ще біля двох навчальних закладів. 18 квітня о 12:30 біля Інженерного коледжу та 20 квітня о 12:00 - біля будівельного коледжу.
     
    Світлана Барвінок
     
     
    Нагадаємо: Кропивничан запрошують на Набережну висаджувати дерева