Суд взяв під варту розбійників, які напали на аптекаря

  • 17 квіт. 2018 12:31
  • 864
    • Новина Суд взяв під варту розбійників, які напали на аптекаря Ранкове місто. Кропивницький
     
    Взято під варту двох громадян, які за один день вчинили розбій, крадіжку та викрали машину. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.
     
    За клопотанням Знам’янської місцевої прокуратури Світловодський міськрайонний суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці щодо двох жителів Світловодського району, 1984 та 1985 років народження, за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 187 (розбій), ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 2 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна).
     
    Досудовим розслідуванням установили, що 10 квітня 2018 року зазначені громадяни за попередньою змовою між собою, з метою заволодіння чужим майном, проникли до аптеки у селі Глинськ та  напали на фармацевта, заволодівши коштами в сумі 1 080 грн. Згодом, продовжуючи свої протиправні дії біля села Ганнівка, намагались заволодіти авто марки «ВАЗ 2107», а також вкрали речі та кошти із салону зазначеного автомобіля. 
     
    Завдяки злагодженим професійним діям правоохоронців зловмисників затримали. Їм повідомлено про підозру у вчинені злочинів, передбачених ч. 3 ст. 187, ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 289, ч. 2 ст. 185 КК України. За вчинене затриманим загрожує покарання на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна. 
    Досудове розслідування триває.
     
    Нагадаємо: Як поліцейські оперативно затримали грабіжників у Світловодську