«Зірка» здолала «Чорноморець» із рахунком 2:1

  • 16 квіт. 2018 17:17
  • 1178
    • Новина «Зірка» здолала «Чорноморець» із рахунком 2:1 Ранкове місто. Кропивницький
     
    Зараз результат кожної гри для кропивницької «Зірки» є надважливим, адже може як поховати надії земляків утриматися в Прем’єр-лізі, так і дати їй шанс вирватися з небезпечної нижньої частини турнірної частини.
     
    У домашній грі з одеським «Чорноморцем» 15 квітня кропивничанам вдалося здолати суперника з рахунком 2:1 і, набравши 26 очок та залишаючись на десятому місці (четвертому в другій групі), відірватися від цієї команди та кам’янської «Сталі» на чотири очки.
     
    На початку гри команди одразу продемонстрували бажання перемогти й обопільно атакували. Однак жодній з них не вдалося досягти успіху. Другий же тайм став для господарів поля щасливим. На 64-й хвилині кропивничанин Дмитро Білоног відірвався неподалік від воріт «Чорноморця» від суперників і пробив у дальній від воротаря кут воріт. М’яч ударився об стійку і влетів у протилежний кут — 1:0. А через деякий час головний суддя матчу за порушення показав одеситові Юрієві Романюку другу жовту картку, яка тут же перетворилася на червону, після чого той змушений був покинути поле. Наші земляки скористалися чисельною перевагою, коли у штрафному майданчикові гостей Сергій Петров і Дмитро Білоног, який і забив другий гол, зуміли переграти їх – 2:0.
     
     
    У додатковий час гостям вдалося відіграти один м’яч, який забив з-за меж штрафного майданчика в «дев’ятку» Артем Чорній, але на більше вони не спромоглися. «Зірка» трохи зміцнила свої позиції й із хорошим настроєм має провести наступну гру в гостях 21 квітня проти кам’янської «Сталі».
     
    Юрій Сергійчук 
    Фото із сайту «Перша електронна газета»
     
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині провели футбольний турнір "Кубок Холодноярських отаманів"